Abbas MTB Specialist

Cube

För att se vilka cyklar som finns eller som är på väg in från Cube, välj den variant du är i behov för att komma vidare.

Ungdom


Cyklar i ålderspann två år upp till tonåring.
Crosscountry


En crosscountry-mountain bike är den variant som lämpar sig för stigcykling, grusvägsåkning, ja egentligen för alla slag av cykling. Den finns som hardtail (enbart dämpning fram) och som heldämpad (dämpning både fram och bak). Cykeln är formgiven för att cykla snabbt, man har oftast en någorlunda framåtlutad position och aggressiv och brukar oftast ha en slaglängd på dämpningen från 60-120 mm.

Trail


Är det stigar som gäller, så ska man ta en titt på denna variant av mountain bike. Dessa cyklar är tack vare sin geometri lättare att köra med i terräng och klarar av brantare och tekniska utförskörningar. De finns som hardtail (enbart dämpning fram) och som heldämpad (dämpning både fram och bak) och brukar oftast ha en slaglängd på dämpningen från 120-140 mm.

eBikes


Inom e-segmentet finns det just nu ett fåtal eMTB-cyklar i Sunne-butiken. Är du ute efter en annan variant av eBike, då ska jag försöka hjälpa dig med att få hem den. Fråga gärna.